Kā gatavot ar pārtikas termometru MEATER!



1. Uzsildi krāsni līdz 107 grādiem.


2. Iesmērē gaļu ar garšvielām.


3. Izņem cepšanas termometru no lādētāja un izvēlies gaļas veidu.


4. Iedur pārtikas termometru gaļā, izvēlies biezāko daļu un ar mazāk taukiem.


5. Ieliec gaļu krāsnī ar visu digitālo termometru.


6. Kad aplikācija paziņos, ka gaļa ir gatavo izņemiet to no krāsns.


7. Atļaujat gaļai atpūsties un vēsas pamatnes.


8. Aplikācija paziņos kad gaļa būs gatava. Izņemat digitālo pārtikas termometru.


9. Griezt gaļu!


Просмотров: 15Комментариев: 0

Недавние посты

Смотреть все
Tel.: 29134494
 Rīga, Miera улица 15
0
  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram